inwheelsItrust.blogg.se

Utgifter!!

Kategori: Allmänt

Idag så skulle jag till doktorn på en vanlig årlig undersökning men blev lite förvånad när jag fick betala 300 kr för besöket. Känns ju helt förjävligt att det ska kosta så mycket för 10 minuter med en doktor som i stort sätt inte gjorde så mycket mer än att fråga mig vilket datum det var och var jag befann mig. Dock så var han bra på att förklara vissa saker men allt gick inte riktigt hem för han bröt ganska kraftigt på nåt språk i fjärran östern. En positiv sak var att jag skulle börja trappa ner med min medicin (prednisolon) som har ganska många biverkningar. Bland annat så blir man överviktig runt magen och väldigt rund i ansiktet. Men han sa att det kommer bli så stor skillnad när jag trappar ner för jag har ätit så hög dos i så många år. Sedan fick jag ta mig till ett apotek för att medicinen var slut och fick betala 200 kr för det. Det kanske inte är så mycket att bråka om men om man är handikappad eller sjuk och inte har så stor inkomst och ofta måste gå till doktorn så blir det väldigt mycket pengar. Man får förvisso frikort efter ett visst antal besök men den håller ju inte så länge. Jag kanske skulle bli politiker för det finns mycket som är fel och behöver förbättras i samhället speciellt för sjuka och funktionshindrade. 
 
Måste tipsa om 2 bra skivor som släppts som du kan lyssna på spotify. Den första kom för nån vecka sen Hästpojken: En magisk tanke och Johnossis nya skiva transitions som kom ut här om dan. Deras skivor blir ju bara bättre och bättre. Men Hästpojken har lugnt blivit min favorit, så grymma texter. Sååååå lysssssna!!!

köpsugen!!

Kategori: Allmänt

jag känner att jag vill köpa in lite nytt till våren. Men våren lär vi få vänta på ett tag till.
Dock så ska jag åka med ålandsbåten i påsk och då går det väl åt lite pengar på
tax-free och diverse drinkar. Men ett nytt skal har jag redan köpt till iphonen 37 kr
på tradera.Så hittade jag 2 skal på ebay som jag nästan bara måste ha. Dessutom 
så vill jag ha en ny dator. Det är så mycket man vill ha, men man ska ha pengar också.
 
 
 
 
                   skal från ebay
 
                              armani klocka

                  kläder från HM och zoovillage
 
 
 
 

ny design!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag klar med att designa bloggen, hoppas ni tycker den blev okej?. Ni får
gärna skriva vad ni tycker bara kul att höra. Själv blev jag ganska nöjd men den
kan bli ännu snyggare men nu får den se ut så här ett tag. Jag blir nästan aldrig
nöjd för jag är väldigt noga och vill att det ska bli perfekt.
 
jag känner att jag har varit väldigt dålig på att svara på era frågor men från
och med nu så kommer jag svara på alla frågor och lägga upp de på bloggen.
Så fråga på!!
 
idag så har jag varit och badat i varm bassäng som jag har börjat med att göra
på måndagar. Det är riktigt skönt dessutom så har jag en liten bassäng helt för
mig själv och det ligger typ 10 min från lägenheten. Bättre kan det ju knappas
bli. 
 
 
 
 

godnatt

Kategori: Allmänt

tjoo
 
jag håller på att designa min blogg lite och därför så ser den lite konstig ut just nu. Man jag ska fixa till den så den blir riktigt snygg.
 
Såg precis filmen the Impossible som handlar om en familj som råkar ut för tsunamikatatstrofen i Thailand. Den var helt okej faktiskt. Men hade det inte varit för att Ewan McGregor och Naomi Watts var med så hade jag nog inte laddat ner den. Tänk så mycket det betyder att det är nån känd som är med i en film, man undrar hur mycket en film tjänar på att ha någon stor och känd skådespelare som spelar i filmen. För det måste ju locka otrolligt mycket mer än en film med bara okända b-skådisar. Men har man råd med att anlita kända skådespelare så är det ofta en film med kvalite och stor budget.
 
jag har börjat läsa lite om att tjäna pengar på sin blogg och det verkar skitlätt, fan har ingen sagt det!! För det vore ju skit nice att tjäna pengar på att skriva massa skit, eller jag menar massa skit intressanta inlägg :D
 
nu ska jag gå och lägga mig så godnatt :)

Avundsjuka!!

Kategori: Allmänt

 Hej alla läsare! Nu var det längesen jag skrev, har varken haft lust eller ork att skriva nåt sen jag kom hem från Teneriffa.  Vi hade det jättebra där och det var fan hemskt att komma hem till kylan igen. Men nu har jag typ varit hemma 3 veckor så solbrännan har nästan försvunnit. 

på de 3 veckorna hemma har jag inte gjort så mycket, jag har fortsatt med studierna om grafisk design och det går bra, har precis designat en hemsida som jag är väldigt nöjd med Det är riktigt kul när det funkar och blir bra. Tyvärr så är den inte utlagd på nätet så ni kan inte se hur den ser ut.  Vecka 14 så börjar den andra kursen plats och identitet som jag inte riktigt vet om jag ska göra. Men har inte så mycket annat att göra så jag kanske går den kursen ändå. 

Den här tiden på året är den jobbigaste iaf för mig, det händer inte så mycket och det är kallt ute.  Jag känner mig ofta nere och inte minst förra året då det var riktigt tung och jobbigt, jag var väldigt deprimerad men kom över det värsta ganska snabbt.  Men jag kommer nog alltid att känna mig nere och deprimerad i vissa perioder. Det som det mest handlar om är att jag önskar jag hade tjej, fler vänner och ha sex. Egentligen en avundsjuka på att alla andra verkar ha det och inte jag. Det gör mig väldigt ledsen att jag inte lyckas alls med något av det där.  Mina tankar om mig själv blir inte direkt bättre heller. Känner mig värdelös och liksom oälskad för att jag är annorlunda, känns som jag måste bevisa för mig själv och andra att jag är så pass normal ändå att jag kan ha en flickvän. En flickvän blir liksom beviset på att jag också duger och inte är så konstig och annorlunda.  Att ses som konstig, annorlunda och knäpp för jag har den här sjukdomen och sitter i rullstol är jag väldigt rädd för. För är man konstig så får man inga vänner eller tjejer har jag trott men det är nog inte så.  Mest på grund av de tankarna har jag inte velat ha en eldriven rullstol som så många har tjatat på mig att jag ska skaffa. För jag tänkte att jag skulle bli ännu konstigare om jag åkte runt i en sådan och då skulle ingen vilja ha mig. Helt sjukt, jag vet. Jag har skyllt på att de är så stora och klumpiga, vilket de också är men nu har jag hittat något som man bara kan fästa på rullstolen så funkar den som en eldriven rullstol.  Nu får det räcka med sjuka tankar, det är nog ingen som kan förstå hur jag tänker och varför  haha