inwheelsItrust.blogg.se

2 dagar kvar!!

Kategori: Allmänt

Jag lever fortfarande jorden gick inte under igår som det sades. Hade ändå inte gjort så mycket om den gjorde det heller så. Men då hade ni inte kunnat fortsätta läsa min grymma blogg. 
 
2 dagar till jul och jag är klar med alla julklappar, jag har ciselerat apelsiner och gjort ett peppakakshus så nu är det bara att vänta tillls den 24 december. Imorgon åker vi till mormor i Tyresö för att fira där, det kommer bli kul för vi har typ bara firat jul där en gång för jätte länge sen. 
 
 
 
Här har ni dom 12 bästa jullåterna enligt mig
 
 
Feliz navidad: Jose Feliciano
Frosty the snowman: Gene Autry
Jingle Bell Rock: T Graham Brown
Juligen: Just D
Let it snow,let it snow,let it snow: Dean Martin
Mer Jul: Adolphson och Falk
Rocking` Around the christmas tree: Brenda Lee 
Rudolph the red nosed reindeer: The Dixie Cups
Santa Claus Is Coming To Town: The Andrews Sisters
Tänd Ett Ljus: Triad
We Wish You a Merry Christmas: The yuletide Singers
White Snow: Bing Crosby
 
 
 
 

peppakaks

Kategori: Allmänt

Nu är mitt första pappakakshus klart, kanske inte det vackraste men helt dugligt om jag får säga det själv. Det blir gott att äta sen iallafall. Idag har jag känt mig väldigt trött, men kan bero på att jag har börjat gå upp lite tidigare för förra veckan så sov jag typ till 12 varje dag. Det är inte bra måste skärpa till mig lite så imorgon har jag sagt att jag vill gå upp för att kolla på lucia kl 7. För har man väl kommit upp så är det rätt skönt att gå upp tidigt. Men jag är inte direkt någon morgon människa, jag är oftast som piggast på kvällen. 
 
 
 
nu har jag jag iallafall kommit igång med min träning/övningar som är bra för mig. Har inte kunnat göra nåt sen jag fick ont i benet för typ 3 veckor sen. Jag har fått en del övningar av min förra sjukgymnast som jag gör med  assistenten, det mesta är att sträcka och töja i mina ben för att få bättre rörlighet i dom. Ligga på magen är också en väldigt bra grej för mig att göra. För då töjer det i höfterna automatiskt utan att nån behöver hjälpa till. Sen har jag en fottramp som man kan ändra till en armcykel som jag kör med. Var även och simmade i badhuset en gång i veckan förut. Det är nog nåt jag ska börja ta upp igen för det är så himla bra för mig och jag kan röra mig på ett helt annat sätt i vattnet. 
 
arm/fotcykelO
 
Biljetter till the Hobbit är bokade på fredag, ser verkligen fram emot att se den, Äntligen!!! 
 
 Ha det gött och en trevlig Lucia imorgon!!

årets önskelista!!

Kategori: Allmänt

så här ser min önskelista ut julen 2012

 

  • Far Cry 3 (PS3)
  • Star Wars: cookbook 
  • rakapparat
  • star wars lego
  • MEDI-keybord
  • pengar
  • ansiktsbehandling
  • Vibra Tone
  • 101 historiska misstag (bok)
  • Star Wars: den ultimata guiden till hela sagan (bok)
  • Sparta: en odödlig historia (bok)
  • presentkort på jack and jones
det är redan 2 advent och 15 dagar kvar till julafton. I år ska vi först fira jul med pappa helgen innan och sen på självaste julen så ska vi vara hos mormor i Tyresö. Så det kommer bli lite annorlunda nu när mina föräldrar är skilda. Jag har inte köpt några julklappar än för jag vet bara vad mamma vill ha men det löser sig nog.  
 
hoppas alla har haft en bra 2 advent och ätit lussekatt och druckit glögg :D

SNÖ!!

Kategori: Allmänt

Snö är nederbörd i form av iskristaller, enstaka eller sammanfogade, som faller från ett moln. Så förklaras snö på wikipedia. Idag var det så mycket snö framför porten att jag inte kom ut. Men det är nog inte bara jag som haft problem med vädret, hela kolllektivtrafiken lamslås ju. Specielt SJ som verkar bli förvånade varje gång första snön kommer. Att år för år aldrig var beredd på att snön ska komma är ju lite konstigt. Vi bor ju inte direkt i något tropiskt land. Skönt att man nästan aldrig åker tåg.
Det är verkligen många som klagar på snön, Men vi bor ju i ett land där det snöar på vintern och då ska vi väl ha snö. Vill du inte ha snö så är det väl bara att flytta till ett land utan snö. Jag gillar snö även om det är svårt att ta sig fram med rullstol. Det är fint och bidrar till en mysig stämning. En julafton utan snö är ingen riktig jul.
Jag kan verkligen sakna när man var liten och kunde bygga snögubbar och åka pulka. Man kunde vara ute hela dagarna och ha kul med snön.

It can only be better!!

Kategori: Allmänt

Just nu känner jag mig på bra humör, jag känner mig stark. Men jag vet att det lika gärna kan vända igen ikväll. Efter att mått dåligt en tid så känner jag alltid så här. Om man ändå kunde må så här hela tiden, det vore ju underbart och tänk vad jag skulle uppnå. Jag har märkt att jag mår mycket bättre när jag får vara ensam. Men ändå så känner jag mig väldigt ensam. Men det är nog inte så konstigt att känner så eftersom jag aldrig får vara helt ensam utan det måste alltid finnas nån nära. Det gör att jag begränsar mig själv, Att jag känner att jag inte kan göra exakt själv vad jag vill. Känns jobbigt att ta hem nån till lägenheten till och med. Alla ska väl få känna sig helt fria men det gör jag inte. Jag måste börja leva för mig själv och inte behöva tänka på vad jag får göra för morsan. Det borde inte vara så att ens mamma jobbar som en assistent åt en. Vissa kanske skulle tycka om det men inte jag inte när man är så pass gammal som jag är. Men jag får väl finna mig i det ett par år till, känns inte som jag har nåt att säga till om i den saken. Förvisso så är det ganska skönt att ha nån man känner men inte om man ska utvecklads som person. 
 
 
Inatt drömde jag en väldigt hemsk dröm men samtidigt ganska komisk. jag, en kompis och Ludvig min lillebror testade djurkostymer. Ludvig testade en ap huva och när han skulle ta bort den så hade den fastnat så han inte fick av den. Det var inga hål för ögon så han kunde inte se nåt. Sen så skulle vi köra bil och Ludvig körde en bil och jag och min kompis körde en annan. Eftersom Ludvig inte kunde se nåt så fick vi guida honom genom walkie-talkie. Men vi hade glömt att vi skulle passera en bro med vatten under så min bror körde ner där. Mina två andra bröder och pappa hoppade ner för att försöka få ut honom men lyckades inte. Så han drunknade och bilen kunde dom inte få upp förren om några dagar. Sen när jag vaknade så kändes det som det hade hänt på riktigt, men efter ett tag så förstod jag att det bara var en dröm.
 
knäppa drömmar man kan ha altså.