inwheelsItrust.blogg.se

ändrade planer!!

Kategori: Allmänt

imorgon var det menat att jag skulle åka till stockholm, men vi kan inte åka för vi har inga dubbdäck på bilen och morsan är rätt så förkyld och vill inte smitta mormor.
tråkigt när man har planerat för det men men så är det. Det är typiskt att det nästan alltid ska hända saker när man har planerat nåt. Men jag har iaf haft roligt idag för min kompis Nils var här i lägenheten för första gången och hälsade på. Han pluggar i karlstad så vi träffas inte så ofta nu. vi nördade dead island haha.

 

back in action!!

Kategori: Allmänt


halloj

Nu har jag inte skrivit på ett tag för hårddisken på min dator pajade och allt som jag hade på den försvann,men jag får skylla mig själv för inte ha nåt virusskydd på den. Men nu har jag fått
tillbaka den med en ny hårddisk.Det gick på 1400 spänn att få den lagad och det kändes lite surt för dom pengarna hade jag kunnat lägga nåt annat på.
Men måste säga att det var rätt så skönt att vara utan en dator en stund, jag hade dock min iphone att surfa på :P jaja men nu är jag tillbaka i datorns värld och kan börja blogga och lära mig mer om att skapa hemsidor.
Att blogga på mobilen var bara jobbigt tyckte jag.

vad jag har sysslat med när jag inte haft min dator har typ varit att kolla på film, blev medlem på netflix en månad gratis på mitt ps3. Utbudet kanske inte är det bästa men en del bra filmer finns det.
sen har jag börjat spela dead island vilket är grymt kul, man är typ på en ö med massa zombies som man ska döda med alla sorters olika tillhyggen :D

Nästa vecka så ska jag och morsan dra till stockholm och bo hos min mormor för min bror ska ha lägenheten för sig själv några dagar. jag tänkte passa på att gå på gamex mässan i kista om vi hinner men det börjar på torsdag och då måste vi åka hem så kanske en kortis.
jag var där för två år sen och det var väldigt kul. mamma hade dessutom som förlag att hälsa på min bror som pluggar i uppsala och kolla på hans nya lägenhet. Så det blir nog en lite roligare vecka att få åka iväg lite.

hösten är här!!

Kategori: Allmänt

hösten måste vara den absloluta värsta årstiden, det blir kallt,grått,trist,rått,mörkt och regnigt. Man blir deprimerad bara man kollar ut, man vill bara gå och lägga sig i sängen och stanna där hela hösten. Det enda som är bra med hösten är att det växer svamp i skogen för det är så gott.
Vintern är inte heller så kul men bra mycket bättre än hösten. Det blir mycket ljusare och finare med snö ute och så klart är det jul på vintern, jag bara älskar julen!!, det är så mysigt och kul att få och ge julklappar.
 
Som Ida sa "nyss var det sommar och nu är det typ 2 månader till jul" det är verkligen sjukt hur fort det går.
 
jag håller fortfarande på att lära mig göra hemsidor med htlm och css och tycker det är riktigt kul och känner att det är det här jag vill hålla på med i framtiden. jag har hittat en jättebra tutorial på youtube som jag tittar på för de böcker jag lånade på biblioteket var alldeles för ouppdaterade.
 
mitt ryggont har fortfarande inte gett med sig, men det är mycket bättre.
 
nu hade jag inte så mycket mer att skriva
 
så hej då för nu :)
 
 

Kanelbullens dag!!!

Kategori:

idag drygt en vecka efter min sträckning i ryggen så har jag äntligen fått värktabletter som hjälper mot smärtan, skönt :) men jag struntar i Ålandsbåten imorn för jag får ju inte dricka när jag äter mina värktabletter så det får bli nån annan gång. Ida ska jobba så vi tänkte laga nåt gott och kolla på film istället.

jag träffade min nya sjukgymnast idag och det var en manlig sjukgymnast, vilket kändes lite speciellt eftersom jag alltid haft en kvinnlig sjukgymnast sen jag var liten, men han verkade trevlig och hade humor. Efter det så gick jag och mamma till ett fik och åt en kanelbulle, vilket jag inte visste att det var :p sen när vi gick till Konsum så hade de ett erbjudande 4 kanelbulle för 20 kr som jag köpte och bjöd på, dessutom så köpte jag 3 trisslotter men vann inte ett skit som vanligt. Så idag har jag ätit 2 kanelbullar :) när jag kom hem så tog jag en riktigt skön tupplur och vaknade till maten. Ibland känns det väldigt skönt att bo med morsan. så så har min kanelbullens dag varit :)

Hoppas du också har haft en bra och spännande kanelbullens dag med många bullar :)

Jag har börjat att blogga på mobilen så därför kanske det ser lite annorlunda ut än innan :)