inwheelsItrust.blogg.se

snart så bär det iväg till solen!!

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en timme kvar innan taxin kommer och kör oss till Arlanda. Kände att det inte var någon ide att gå och lägga sig när taxin kommer halv 3. Så nu sitter jag uppe och kollar tutorials på bildbehandlings programmet inkscape. Det var det programmet som kursen tipsade om att man skulle använda om man inte hade photoshop. Jag har tidigare haft photoshop som jag är van vid så fick lite panik när jag plötsligt var tvungen att lära mig ett nytt program. Men nu känns det som jag har koll på det mesta iallafall. Jag har bland annat lärt mig göra yin och yang tecknet och en biljardboll ikväll. Men nu känner jag att jag har kommit igång med kursen och det är verkligen kul att hålla på och redigera bilder och som jag nu ska göra en logotyp och en logga samt en ett kollage av tre bilder. Det blir så mycket roligare när man får göra saker och använda sin kreativitet istället för bara att läsa en bok och typ skriva om någonting. Så det känns verkligen som en kurs för mig. jag tänkte ta med lite plugg till teneriffa men tror inte det kommer bli så mycket av det haha. Näe det ska bli så jäkla skönt och komma till sol och värme. Det enda som är jobbigt med att resa är flyget. Känner alltid en viss oro inför flyget, inte för att jag är rädd att flyga men det är lyften som känns jobbiga. Först så måste jag lyftas över till en pirra från rullstolen som tar mig till flygstolen där jag måste lyftas igen. Men det brukar alltid gå bra, men just att det är personer som jag inte känner som ska lyfta mig så känns det lite osäkert. Dock så har jag ett jättebra lyftskynke som jag sitter i som gör lyften mycket lättare och säkrare.  
 
Men tänk att jag senare idag kommer sitta i solen och ha en drink i handen och klaga på värmen haha
 
måste bara tipsa om filmen django unchained, har du inte sett den så bör du göra det. så jävla grym.
 
 
Adios 
 

Teneriffa!!!

Kategori: Allmänt

Tillbaks nu efter ett litet avbrott från skrivandet på bloggen, jag hade en trevlig jul och ett bra nyårsfirande. 
Nu är det ett nytt år och jag hoppas verkligen att det här året kommer bli lite bättre och roligare för mig. Förra året var ganska omtumlande och jobbig. Men jag har iallafall kommit in på en distanskurs som börjar nästa vecka som jag ser fram emot. Grafisk design på webben heter kursen som håller på till sommaren. Det ska bli så skönt att få nåt att göra på dagarna. Det känns som det är bara jag som inte haft nått att göra för alla verkar så upptagna och har inte ens tid att träffa mig. Önskar jag kunde vara så upptagen så man hade nåt att göra hela tiden och inte behöva ha massa dötid och grubbla på allt jobbigt. Ett jobb vore ju underbart asså. Måste försöka skaffa ett jobb det här året. 
 
Om 2 veckor så drar jag till solen också. Ska bli skönt att få komma bort lite och få lite värme. Jag, mamma och assistenten drar till Teneriffa 2 veckor. De senaste 5 åren förutom förra året så har jag åkt ner dit till ett ställe som heter vintersol. Det är ett ställe där människor med neurologiska och reumatologiska sjukdomar får åka till för att få  rehabilitering. Det tråkiga är att landstinget här i sörmland inte har råd att skicka ner patienter så vi har varit tvungen att själva stå för boende och resa. De 2 första åren så fick vi åka genom landstinget. Men patienter tillexempel från Stockholm som vi pratade med där nere fick åka varje år för landstinget har mer pengar där. Det är så synd eftersom jag får så himla bra resultat efter att varit där nere. Jag blir rörligare,starkare och mår mycket bättre av värmen. Så i år blir det bara 2 veckor istället för 4 eftersom det blir så dyrt. Men ack vilka 2 underbara veckor det kommer bli ;)