inwheelsItrust.blogg.se

Livet är inte lätt!!

Kategori: Allmänt

Det känns som mitt liv är ett kaos just nu, mitt humör går upp och ner som en jojo och för minsta lilla så faller man tillbaka till mörkret. Igår så ville jag bara sova igenom dagen för det slippa behöva tänka på min situation. Det var det här jag var rädd för att det skulle ske. Jag behöver fan nåt att göra annars så blir det så här. Dessutom så har jag skadat mig i benet efter att sjukgymnasten tog i för mycket. Det tar verkligen på ens psyke att man skadar sig så lätt. Så det är rätt så jobbigt just nu. Men nu är det snart jul och till våren så kanske jag åker till vintersol på teneriffa och så hoppas jag på att komma in på nån kurs jag sökt till i vår. jag får väl hålla ut lite till.   

Men trots att jag kommer få saker att göra så kommer jag fortfarande känna mig ensam. En tjej skulle verkligen få mig på rätt tankar, eller bara nån jag kan umgås med. Men mycket handlar om att jag måste börja våga träffa folk också, vilket inte är det lättaste men jag vet ju att jag klarar det. Jag träffade ju en tjej i sthlm och det gick hur bra som helst. ja förutom att tjejen inte vill ha kontakt med mig något mer.

Men att hitta nån på nätet funker inte för mig, jag trodde faktiskt att jag skulle ha väldigt lätt att hitta nån på nätet, för jag är annorlunda och är en väldigt bra kille, så jag trodde att jag skulle ha en tjej inom ett halvår.
så naiv och dum var jag. Ibland kan jag inte förstå varför ingen visar sitt intresse för mig, beror det på mitt handikapp eller mitt utseende. Till en början så var jag övertygad om att det berodde enbart på mitt handikapp men nu så
vet jag inte riktigt. Men det har helt klart gjort mig vädigt ledsen och jag har börjat tvivla på mig själv som person.

förkylning!!

Kategori: Allmänt

heeej 
 
är jätteförkyld vilket suger,snoret tar aldrig slut och orkar knappt göra ett skit. Men lika bra att vara sjuk nu så man är friskt vid jul. Införskaffade Assasins Creed 3 i helgen och har bara kört det en gång för jag orkar fan inte, inte likt med när jag köper nya spel. Men av det lilla jag körde så verkar det vara riktigt lovande. Blev dock lite besviken av valet av tidsperiod som spelat utspelar sig under. Men är inte lika besviken efter att spelat det.
 
Imorgon ska jag till Eskilstuna till sjukhuset för en så kallad nattlig andningregistrering. Då får jag sova över där och jag kopplas till en maskin med massa trådar och en sak som man sätter i näsan som jag får sova med under natten. Det dom kollar är hur mycket jag syresätter mig under natten för jag har inte lika stor lungkapacitet som andra. Så när jag är sjuk så har jag ganska svårt att få upp slemmet men det motverkar jag med att andas i en pep mask så mina lungar fylls med luft och jag kan lättare hosta upp slemmet.

 
inte bara att man ska sova med massa trådar och skit i näsan så måste personalen komma in en gång i halvtimmen för att kolla apparaten. Så det blir ju inte mycket till att sova inte. Men det är ju bra att dom göra såna hära koller iaf. 
 
har ni frågor eller undrar nåt mer om det jag precis skrivit om eller om vad som helst om mig så svarar jag gärna på frågor, det är bara kul.
 
Ikväll blir det att vara uppe och kolla på valvakan och hoppas på att Obama blir omvald.